Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


VERKOCHT

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEK SET PRACHTIGE PARFUMFLESJES IN ORIGINELE KISTJE*VERKOCHT*

Het roomkleurige kistje bied plaats voor drie prachtige parfum flesjes met goudkleurige decoraties. De flesjes zijn in prima staat,aan het kistje is goed te zien dat de dame dit setje flesjes veelvuldig gebruikte.

*Afmetingen:
*Flesje:7x3.5x 2.5
*Kistje:9x12..5x6
€0,00

VINTAGE GLAZEN MAATBEKERTJE*VERKOCHT*

Mooi vintage glazen maatbekertje, vermoedelijk gebruikt door een apotheker voor medische doeleinden*Afmetingen:
*10x 6(gemeten tm tuitje),doorsnede onderkant 5 cm
€0,00

VINTAGE LICHT ROZE/BRUIN HOEDJE MET LINTEN*VERKOCHT*

Lief bleek roze vintage hoedje van stof. Het hoedje is versierd met zacht roze satijnen band en linten om het hoedje vast te strikken.*Afmetingen:
*Doorsnede ongeveer 13 cm, hoogte ongeveer 13 cm
€0,00

ANTIEK RIETEN NAAIMANDJE*VERKOCHT*

Antiek rieten naaimandje van riet.De binnenkant is bekleed met mosterdkleurig satijn.Vroeger werden in het mandje alle spulletjes die gebruikt werden voor het handwerken.*Afmetingen:
*19x 20x 8
€0,00

ANTIEK VICTORIAANS ZILVEREN TONDELDOOSJE UIT 1903*VERKOCHT*

Is dit niet veel leuker dan een kartonnen luciferdoosje? Vroeger zaten er in dit anitek, victoriaans mooi gegraveerde zilveren doosje lucifers.Aan de onderkant konden de lucifers worden aangestreken.Prachtig bewwerkt en op de voorzijde de mogelijkheid om een monogram in te graveren.Leuk om kado te doen als een zeer persoonlijk kado! Het zilver is gekeurd in Birmingham in 1903. In goede staat,klein scheurtje aan zijkant maar is niet storend*Afmetingen:
4cm hoog x 3.5 cm breed
€0,00

ANTIEKE WASROL VOOR FONOGRAAF IN ORIGINELE DOOSJE*VERKOCHT*

In dit prachtige antieke ronde doosje zit een wasrol.Deze wasrol werd gebruikt om geluid op te nemen en af te spelen.De rol had groeven die het geluid bevatten en werd k afgespeeld in een fonograaf .Deze wasrol werd gemaakt door Clarion record.. De wasrollen werden tussen 1888 en 1915 gemaakt en gebruikt.Het doosje is mooi bewerkt en in goede staat.*Afmetingen:
*12.5x 6.5
€0,00