Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


VERKOCHT

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ANTIEKE ZWARTE PAPIER MACHÉ POEDERDOOS*VERKOCHT*

Mooi antiek zwart potje van papier marché,waar de poederdons in werd bewaard. Op het doosje een afbeelding van een landschap en bloemen.
Het papier maché is anders dan in de hoedanigheid die wij kennen. In de 19 e eeuw werden zelfs meubels en plafonds gemaakt van papier maché, het recept van hoe het papier toen werd gemaakt is helaas verloren gegaan.
Het potje is in goede staat,de afbeelding op de deksel is vervaagd, hieraan is goed te zien dat het potje vroeger veelvuldig gebruikt is*Afmetingen:
*Doorsnede onderkant:7.5 cm
*Doorsnede deksel 8 cm
*hoogte ± 6.5 cm
€0,00

PRACHTIG OUD WIT KATOENEN LOPERTJE MET MOOIE GEBORDUURDE RAND*VERKOCHT*

Mooi oud wit lopertje met aan de uiteinden mooie geborduurde bloemen. In goede staat,paar kleine vlekjes maar niet storend*Afmetingen:
* 104cm lang x 15 cm breed

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN ,ALS U EVEN EEN BERICHTJE STUURT MET UW ADRESGEGEVENS KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€0,00

VINTAGE FLUWELEN FOTOLIJST MET ZILVER BEWERKTE RAND*VERKOCHT*

Vintage fluwelen mooi gevormd fotolijstje met prachtige zilveren bewerkte rand waarin een foto(niet echt) van een dame uit vroeger tijden.Het zilver is gekeurd in 1962 in Londen*Afmetingen:
*10x 12.5
*Doorsnede fotogedeelte: 4x 5 cm

€0,00

ANTIEKE PARFUMFLACON MET MONOGRAM IN ZILVEREN DOP*VERKOCHT*

Mooie strak gevormde glazen antieke parfumflacon met zilveren dop met daarin een prachtig monogram van de letters S en E.De fles is van eind 1800, het zilver is gemerkt: Londen 1896.*De fles heeft een klein beetje aanslag aan de binnenkant, maar valt bijna niet op
*In de dop zitten er paar kleine deukjes
*Afmetingen:
*14.5 cm lang
*Breedte gemeten op breedste gedeelte 3.5cm
*bodem 3.3 cm
*Doorsnede dop 3 cm
€0,00

ANTIEK ZILVEREN NAGELPOETSER*VERKOCHT*

Mooi strak vorm gegeven antiek zilver nagelpoetser.De onderzijde van dit antiek zilveren item is een stukje zeemleer. De nagels werden hiermee mooi gepoetst. Het zilver is gemerkt in 1915 in Birmingham.In goede staat enkele gebruikssporen*Afmetingen:
*11x 3x 4 cm hoog
€0,00

ANTIEK EBBENHOUTEN RINGENHOUDER*VERKOCHT*

Een tijdloos item , want ook nu nog goed te gebruiken om ringen te bewaren, deze antiek zwart ebbenhouten ringenstandaard. Vroeger stond deze op de kaptafel bij de dames.Rond 1900 werden deze ebbenhouten ringenstandaards vooral gebruikt*Afmetingen: 9.5 cm hoog, doorsnede kommetje 6 cm
€0,00