Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


FLESSEN, GLAZEN POTTEN EN ANDERE GLAZEN ITEMS

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANTE GLAZEN KOEKPOT MET VERZILVERDE DEKSEL EN HANDVAT*VERKOCHT*

Leuke brocante decoratieve glazen koekpot met verzilverde deksel en handvat.De deksel hoort van origine niet bij de pot,De pot kan natuurlijk ook zonder deksel worden gebruikt, als voorbeeld om een leuk boeket of waxinelichtje in te doen*Afmetingen:
*25.5 cm hoog gemeten tm hengsel
*Bodem doorsnede 8 cm
*Doorsnede bovenkant 12 cm
€0,00

VICTORIAANS MEDISCH GLAZEN FLESJE IN EBBENHOUTEN REISPOTJE

Antiek flesje in mooi ebbenhouten potje zodat het mee op reis kon worden genomen.Het flesje heeft het originele stopje, deze is wel aan de onderkant afgebroken(zie foto).Het ebbenhouten potje is wel in goede staat.In het flesje heeft vermoedelijk medicatie gezeten*Ebbenhouten potje:
*9 cm hoog
*doorsnede 4 cm (onderkant)
*Flesje:7 cm hoog, doorsnede bodem 2.5 cm
€45,00 €38,50

ANTIEK SET PRACHTIGE PARFUMFLESJES IN ORIGINELE KISTJE*VERKOCHT*

Het roomkleurige kistje bied plaats voor drie prachtige parfum flesjes met goudkleurige decoraties. De flesjes zijn in prima staat,aan het kistje is goed te zien dat de dame dit setje flesjes veelvuldig gebruikte.

*Afmetingen:
*Flesje:7x3.5x 2.5
*Kistje:9x12..5x6
€0,00

VINTAGE LEEG BRUIN BRUIN GLAZEN FLESJE VAN BOOTS

In dit vintage bruin glazen flesje van boots heeft een antimalaria gezeten. Dit middel werd verkocht bij het bekende Boots.


*Afmetingen:
*14x2.5x 2.5
€13,95

VINTAGE BLAUW GESTREEPT GLAZEN PARFUMFLESJE MET KOPEREN DOPJE

Vintage glazen flesje met verticale blauwe strepen.Het flesje is van Duitse makelij en heeft een koperen dopje,ook het glazen binnenstopje is nog aanwezig.*Afmetingen:
*6cm hoog,doorsnede onderkant 2 cm

DIT ARTIKEL KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEVENS NAAR ONS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN
€48,50

ANTIEKE LEGE FLES HODGSON& SIMPSON'S SWEET MAY PARFUME IN ORIGINELE DOOS

Mooie antieke lege fles Sweet May parfum in originele doos. Op de fles een mooi sierlijk etiket met viooltjes gedecoreerd.Op de fles een mooie stop in stervorm. Hogdson & Simpson is de maker van het parfum.*Afmetingen:

*Doos: 15.5x7.5x 3.5
*Flesje: 14x 5x2.5
€198,00