Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


RSS

Nieuwe producten

VINTAGE METALEN BLIKJE MET ORIGINELE ETIKETJES VAN AMANDELOLIE,VIOOLTJES SIROOP EN AJUIN SIROOP

Vintage metalen blikje van J.F.Foster met ruim 30 originele etiketjes van verpakking met amandel olie, viooltjes siroop en aluin siroop.*Afmetingen:
*7.5x 3.5x 2 cm
€14,50

BROCANTE DECORATIEVE FOTORECLAME

Leuk brocante decoratie item voor aan regaal,kadootje of leuk bij andere brocante spulletjes. Het zijn twee oude, niet mooie oude foto's op elkaar geplakt zodat u kunt genieten van de mooie reclame's van de fotograven


* Afmetingen: 11.0x16.5

ALLEEN BELANGSTELLING VOOR DIT ENE ARTIKEL? DAN KAN HET OP AANVRAAG PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN , STUUR DAN EVEN EEN BERICHTJE PER EMAIL
€5,00

ANTIEK ENGELS GEBEDS BOEKJE *VERKOCHT*

Lief antiek boekje genaamd' Bright Crowns' met Engeltjes op de voorkant.Het boekje is waarschijnlijk cadeau gedaan aan iemand voor Kerstmis in1897.Elke dag van de maand wordt beschreven met een soort gebed.In goed staat*Afmetingen:
*8.5 x 10 cm

HET BOEKJE KAN PER BRIEVENBUSPOST WORDEN VERZONDEN, ALS U EVEN EEN BERICHTJE MET UW ADRESGEGEGEVENS STUURT KUNNEN WIJ PRIJSOPGAVE DOEN.
€0,00

BROCANTE GIETIJZEREN SLEUTELEREKJE

Decortief brocante gietijzeren sleutelrekje.*Afmetingen:
*13 cm breed,11.5 cm hoog
€14,50

BROCANT GRIJS METALEN FOTOLIJSTJE

Leuk brocante sierlijk metalen fotolijstje.Twee verschillende, bij opmerkingen kunt u A of B aangeven als u 1 lijstje wilt.*Afmetingen:
*19x 13.5
€7,50

VINTAGE LEICHNER THEATER MAKE -UP KIST

Deze zwart metalen vintage kist met spiegel werd gebruikt in het theater en is gedateerd rond 1940.In de kist nog diverse makup sticks van het merk Leichner.De kist is in originele gebruikte staat, de spiegel is nog heel.*Afmetingen:
*12.5 diep x 21 cm breed x 13.5 cm hoog(dicht geklapt) 34cm hoog tm spiegel, diep ± 33cm,(opengeklapt)
€42,50

OUD PAPIEREN ONGEBRUIKTE VERPAKKING ROZE KATOENEN BAND

Mooi de verpakkingen van vroeger, zo ook deze oud papieren verpakking met bundeltjes roze katoenen band.De verpakking is nog nooit opengemaakt, wel wat beschadigd.*Afmetingen:
*14.5x 6x 3 cm
€19,50

OUDE VERSTELBARE ZWART GIETIJZEREN TREEF/ONDERZETTER*VERKOCHT*

Mooie oude stoere verstelbare zwarte haard treef/ onderzetter van gietijzer. de onderzetter is gemerkt:Spong hearth stand no 636.Ook leuk in stoere, landelijke interieur/keuken*Afmetingen:
*Hoogte op laagste stand 11 cm, hoogste stand 17 cm.
*Plateau 17x 12.5 cm
€0,00

BROCANTE SLEETSE DEKSCHAAL MET GOUDKLEURIGE VERSIERING

Mooi gebruikte brocante roomkleurige dekschaal.Enkele in goudkleurig aangebrachte bloemen zijn op enkele plekken wat weggesleten.Klein blusje uit de binnenkant van de deksel .*Afmetingen:
*30 cm breed x± 15 cm hoog en 21 cm diep
€17,50

BROCANTE DOOSJE MET AFBEELDING MOEDER EN KIND

Lief brocante kartonnen roomkleurig doosje met afbeelding van een moeder en kind.Vermoedlijk hebben er geboorte snoepjes of chocolaatjes in het doosje gezeten.Op de voorkant zit een vlek, verder is het doosje in redelijk staat.*Afmetingen:
*7.5x 16.5 x 2 cm
€12,50

OUDE HOGE "KLAP" HOED VAN HET LONDENDSE SELFRIGE'S

Zo leuk deze zwarte stoffen oude hoge hoed die ingeklapt kan worden. Door met e hoed op de arm te ''slaan", klapt de hoed in zijn vorm.De hoge goed is vroeger gekocht bij het Londense welbekende Selfridge.Leuk om mee te decoreren. Vlekjes op diverse plekjes*Afmetingen:
*Ingeklapt: 32.5 x 27x 3 cm
*Hoogte uitgeklapt 14 cm
€65,00

VINTAGE RONDE SPANEN DOOS VAN MAYNARDS GESUIKERD FRUIT

Decoratieve vintage rond spanen doos van het merk Maynards,waar gesuikerd fruit werd verpakt*Afmetingen:
*Doorsnede 20 cm
*Hoogte ± 4 cm
€8,50