Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


RSS

Nieuwe producten

BROCANTE GROEN MET BLOEMETJES GEDECOREERD PORSELEINEN BORDJE

Schattig brocante bordje met mooie groene rand en lieve bloemetjes.De rand is met goudkleur gedecoreerdEr zijn enige verschillen in de bordjes: A:is donker groen en de rand is daar iets witter B:is lichter van kleur van de rand is daar goudkleurig. Bij opmerkingen kunt u aangeven naar welke uw voorkeur uitgaat

Afmeting:
*Doorsnede: 22.5 cm
€6,50

VINTAGE SCHELPEN OPBERGHOES VOOR VINGERHOED

In deze prachtige vintage schelp werd een vingerhoedje opgeborgen. Met metalen sluiting in goede staat geen beschadigingen.Afmetingen:
4.5 x5.5 x 3 cm hoog
€22,50

VINTAGE GLAZEN ETAGIERE/CAKESTAND

Prachtig bewerkt glas heeft deze achthoekige cakestand oftewel etagiere, met zilverkleurig metalen handvat.Leuk om gebakjes, high tea te presenteren of bv enkele parfumflesjes of andere leuke spulletjes op te etaleren!In goede staat enkele krasjes op 1 van de glasplaatjes.*Afmetingen:
*32 cm hoog
*diepte 21,5
€47,50

BROCANTE ZWART KINDERJASJE

Hoe schattig is dit zwarte, met satijnband versierd jasje!Op de mouwen en op de rug zijn met satijnband strepen en strikjes aangebracht.Het jasje sluit met een haakje vlak onder de keel.Voorzijde jasje is niet versierd. Met de strikjes en satijnen versieringen is dit echt een heel leuk item voor de brocante verzamelaar.In zeer goede staat.

Afmetingen:
*Voorpand: breedte 28 cm, 29 cm lang
*Mouw: lengte ongeveer 23 cm
€52,50

PRACHTIG BRUIN LEREN VICTORIAANSE VETERLAARSJES IN ZEER GOEDE STAAT

Een prachtig paar bruin leren Victoriaanse veterlaarsjes.De zolen zijn nog bijna helemaal nieuw en het leer is in zeer goede staat.Aan de stof aan de binnen kant van de laarsjes is te zien dat het hier om oude laarsjes gaat.*Afmetingen:
*zool 22 cm van hak tm teen
*Hoogte van hak tm bovenkant achterkant 23 cm

*Beehive brand. Reg No 317
€175,00

ANTIEKE GILCHIRST IJSSCHEP VAN BEGIN 1900

Nog goed werkend deze metalen ijsschep met houten handvat van begin 1900 gemaakt door de firma Gilchirst, het eerste bedrijf dat deze ijsschep op de markt heeft gebracht. De lepel is in zeer goede staat*Afmetingen:

*19 cm lang, doorsnede schep:7 cm
*Handvat: 12 cm lang
€29,50

VINTAGE ART DECO BRIEFOPENER MET ZWART MET GROEN MARMEREN HANDVAT

Deze art deco briefopener heeft een prachtig zwart met groen marmeren handvat en prijkte waarschijnlijk op een bureau in de jaren 20 van de vorige eeuw*Afmetingen:

*24x (handvat:9x 2.5x 2.5)
€27,50

VINTAGE BAKJE VOOR (GEBRUIKTE )SCHEERMESJES MET NIEUW MESJE

Leuk vintage roomkleurige houder van Wardonia voor scheermesjes.het houdertje bied ook de mogelijkheid om de gebruikte scheermesjes in te stoppen. Met 1 scheermesje in originele verpakking*Afmetingen:
*Houdertje:
* 5.5 cm x 3.5 cm hoog x 3.5 cm diep
*Afmetingen mesje: 4.5x 2.5
€14,95

VINTAGE OPWINDBAAR ZWARTE PLUCHEN SPEELGOED BEERTJE

Er blijft toch altijd een kind in ons schuilen, dit vintage zwarte pluchen beertje kan je door middel van de sleutel op zijn buik opwinden zodat hij gaat lopen, zo leuk!Het beertje is in zeer goede staat en kan ook nog lopen, maar is wat strammer door zijn leeftijd, dus loopt niet meer heel soepel

*Afmetingen:
*16cm van staart tm neus
*Hoogte 8 cm
*Jaren 50/60
*Niet gemerkt
€32,50

VINTAGE BORSTELTJE VOOR SCHOENEN POETSEN VAN BERRY'S DIAMOND

>H2>Vintage houten borsteltje van Berry's diamond voor het poetsen van schoenen met blikken bovenkant.

*Afmetingen:
*9x 4x 4
*In goede staat
€9,95

VINTAGE FLES EAU DE COLOGNE RUSSE MET KROONTJES STOPJE

Vintage vierkant glazen fles met kroontjes stopje. Wij vermoeden dat het etiket origineel niet op de fles hoort. Het etiket is waarschijnlijk wel origineel.*Afmetingen:
*Hoog tm stopje: 13.5 cm
*5.5x 5.5 cm
€17,50

OUD FRANS MODE TIJDSCHRIFT"LA MODE FRANCAISE"

Zo ontzettend leuk om dit oude mode tijdschrift van 20 juni 1880 door te bladeren!Je waant je terug in de tijd.In dit oude Franse mode tijdschrift ,La Mode Illustree genaamd,kan je goed zien hoe de mode was aan het eind van de 19e Eeuw.


Het tijdschrift is in goede staat,alleen wat vergeeld en en en een paar kleine scheurtjes aan de zijkanten
Afmetingen:28x 37(dicht)
€13,50