Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


OP DE KAPTAFEL, ALLES BETREFFENDE DE PERSOONLIJKE VERZORGING VAN EEN DAME

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

VINTAGE GLAZEN DIENBLAADJE MET PAPIEREN INLEG TUSSEN HET GLAS

Prachtig dienblad met metalen geel koperkleurige rand en mooi bewerkt handvat.Tussen het glas een mooi opengewerkt roomkleurig papieren kleedje. Het dienblad staat op mooi gevormde pootjes.De bladen dienden vroeger om het bijpassende kapstel op te leggen welke dan op de kaptafel werden neergezet.*Afmetingen:
*37x 20cm
€55,00

ANTIEK ZILVEREN KLEDING/HOEDENBORSTEL UIT 1909*GERESERVEERD*

Prachtig bewerkt deze antiek Engels zilveren kleding/hoedenborstel. De borstel is gemaakt van paardenharen.In zeer goede staat en gemerkt Birmingham 1909.Mooi decoratief item voor de oude kaptafel*Afmetingen:
*11 cm breed, 18 cm hoog gemeten van onderkant haren tm bovenkant handvat
€0,00

ANTIEK PORSELEINEN ZALF POTJE

Antiek wit porseleinen zalf potje .Het potje komt uit het eind van de 19e eeuw.Op het dekseltje een zwarte opdruk en de naam "Gold Cream".In het potje kon bv een gezichtscreme of ander zalf worden bewaard.*Afmetingen:
*3.5 cm hoog, doorsnede 5.5 cm
€23,50

PRACHTIG BEWERKTE ZILVEREN HAARBORSTEL UIT 1904

Prachtig bewerkt met vogels ,deze antieke Engelse zilveren haarborstel. De borstel draagt het keurmerk: Londen 1904. De borstel is in zeer goede staat en een waar pronkstuk!*Afmetingen:
*18.5 cm lang, breedte handvat 3 cm op brede deel
€47,50

VINTAGE LEICHNER THEATER MAKE -UP KIST

Deze zwart metalen vintage kist met spiegel werd gebruikt in het theater en is gedateerd rond 1940.In de kist nog diverse makup sticks van het merk Leichner.De kist is in originele gebruikte staat, de spiegel is nog heel.*Afmetingen:
*12.5 diep x 21 cm breed x 13.5 cm hoog(dicht geklapt) 34cm hoog tm spiegel, diep ± 33cm,(opengeklapt)
€42,50

VINTAGE AVON ELEGANCE FLY A BALLOON EAU DE COLOGNE JONGETJE

Vintage glazen fles Avon 'Fly a Balloon' eaude cologne uit de jaren 1976-1978.De fles is in de vorm van een matrozen jongetje met een blauw broekje en licht groen bovenkant die de dop vorm. De fles is in goede staat .Origineel had het jongetje nog een ballon in zijn handjes maar die is er helaas niet meer. In de fles nog eau de cologne aanwezig.*Afmetingen:
*23 cm hoog, doorsnede onderkant 5.5 cm
€12,50