Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Mastercard Betaling met Visa Betaling met Sofort


Algemene Voorwaarden

Als u bij ons een bestelling plaatst gaat u hiermee akkoord met onze betalings-en leveringsvoorwaarden.

 

*Tijdelijke aangepaste voorwaarden ivm corona virus

BIJ ONS KUNT U GEWOON DOOR BLIJVEN WINKELEN!

Opsparen blijft mogelijk de termijn is nu 4 maanden, mocht er door de gevolgen van het corona virus niet uitgeleverd kunnen worden verlengen wij de termijn totdat er wel weer kan worden uitgeleverd.

 

 

Indien mogelijk levering zo snel mogelijk, door gevolgen coronavirus kunnen levertijden langer zijn

 

* Het minimale bestelbedrag is 5euro per order exclusief verzendkosten. 

*Het kan zijn dat een andere klant u voor is geweest met bestellen, u krijgt dan zo snel mogelijk bericht dat wij helaas het artikel niet kunnen leveren.

 

 

* Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling met grote zorg verpakken ( vaak zullen wij gebruik maken van eerder gebruikt verpakkingsmateriaal).). Daarna wordt het zo spoedig mogelijk afgegeven bij Post.NL/DPD (3-5 werkdagen)

Levertijd 3- 7 werkdagen.

Vertraging van de levering van de bestelling,door omstandigheden bij pakketdienst zijn niet de verantwoordelijkheid van SansAntique

De in rekening gebrachte verzendkosten bestaan uit verpakkings/afhandelings en portokosten 

*SansAntique behoud zich ten alle tijden het recht voor de verzendkosten appart in rekening te brengen indien die afwijken van berekende verzendkosten tijdens  de betselprocedure. Verzendkosten dienen ten alle tijden volledig voldaan te zijn door de klant voordat tot verzending van de order zal worden overgegaan. 

U ontvangt van ons een bericht met een link waar u op kunt klikken, zo komt u direct op de Post.NL/DPD pagina zodat u precies kan zien waar uw pakje is.

 

**Verzenden van pakketten is altijd op risico en kosten koper**

 

 

 

*SansAntique is niet verantwoordelijk voor zoek raken, verlies en /of schade van verstuurde pakketten vanaf moment van afgifte bij een DPD/Post.nl afgifte punt.

 

 

 

 * Ophalen bij SansAntique:

 

Dit kan alleen op afspraak , betaling kan alleen contant voldaan worden,of van te voren ,wij hebben geen pinmogelijkheid.

 

Als koper zonder afzeggen van de reeds gemaakte afspraak niet op komt dagen, zal SansAntique de bestelling van koper weer terug in de verkoop zetten. U kunt ons mailen op email:info@sansantique.nl

 

 

 

  

 

Opsparen

 

We begrijpen dat de verzendkosten soms best hoog zijn daarom kunt u artikelen opsparen.

 

VOORWAARDEN:

 

  • de eerste order zal inclusief verzendkosten zijn, mochten de verzendkosten door gewicht en/of afmeting veranderen zal dit bij de laatste order gecorrigeerd worden en zullen eventuele hogere verzendkosten apart in rekening worden gebracht, deze dienen dan per ommegaande voldaan te worden voordat tot verzending over kan worden gegaan.
  • bij een volgende bestelling die opgespaard dient te worden ,worden helaas de verzendkosten weer in rekening gebracht, dit is in ons systeem helaas niet anders mogelijk. Deze verzendkosten zullen zo spoedig mogelijk aan u worden teruggestort, tenzij door verhoging van gewicht en/of afmeting de verzenkosten hoger uitvallen, dan zullen de verzenkosten niet worden teruggestort. U ontvangt hier uiteraard een bericht over van ons of:
  • een mogelijk heid is om bij een vervolg op de  1e opspaarorder het vakje: "ophalen bij sansantique "  aan te vinken als u in de bestelprocedure bij het gedeelte bent waar u het afleveradres in dient te geven er zullen dan geen verzendkosten in rekening worden gebracht.
  • opsparen kan maximaal 4 maanden, gerekend vanaf de datum van de eerste opspaarorder.
  • opspaarartikelen vallen niet onder akties en of kortingen, tenzij anders vermeld.
  • enkel de laatst geplaatste order die bij de opspaarorder wordt toegevoegd kan geannuleerd worden, dit kan per e-mail binnen 24 uur na plaatsing van de order.Eerdere orders die bij de opspaarorder zijn gevoegd kunnen dus niet meer woreden geannuleerd en er zal dan ook geen terugbetaling hierover gedaan worden.

 

 

 

 Bestelling annuleren

 

Voor het annuleren van uw bestelling dient u binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling dit onder vermelding van het ordernummer te melden via:info@sansantique.nl

 

  • enkel de laatst geplaatste order die bij de opspaarorder wordt toegevoegd kan geannuleerd worden, dit kan per e-mail binnen 24 uur na plaatsing van de order.Eerdere orders die bij de opspaarorder zijn gevoegd kunnen dus niet meer woreden geannuleerd en er zal dan ook geen terugbetaling hierover gedaan worden.

 

 

 

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging, mocht er al een betaling zijn gedaan, ontvangt u deze binnen 7 dagen terug.

 

 

 

SansAntique kan zonder opgaaf van reden een order of een gedeelte hiervan annuleren. U ontvangt in dat geval een e-mail.

 

 

 

Ruilen retourneren:

 

ruilen en/of retourneren is helaas NIET MOGELIJK

 

 

 

Maten en beschrijving artikelen

 

 *Artikelen gaan per stuk, tenzij anders vermeld

* Vermelde maten zijn indicatief gemeten in centimeters, afgerond naar boven.

 

* De artikelen worden zo nauwkeurig mogelijk beschreven en afgebeeld, ook als er oneffenheden/ beschadigingen e.d zijn.

 

 * Zoals waarschijnlijk bekend bij de liefhebbers van brocante en antiek kan een artikel er geleefd, gebruikt en/of sleets uitzien.

 

Aan beschrijving, maten en afbeelding(en) van een of meerdere artikelen kunnen geen rechten worden ontleend 

 

***Vragen over de staat, kleur of anders kunnen altijd gesteld worden viainfo@sansantique.nl***

 

 

 

Sansantique is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade van een aangeschaft artikel.

 

Prijzen: 

*Vaste prijzen inclusief btw

*Al onze artikelen zijn marge artikelen

*SansAntique is ten alle tijden gerechtigd om haar prijzen zonder vooraf gaande   berichtgeving te wijzigen.