Betaling met iDEAL Betaling met Bancontact Betaling met Sofort


LANDELIJK

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BROCANTE /LANDELIJKE IJZEREN TUINSLANGHOUDER KIP*VERKOCHT*

Leuke decoratieve brocante/landelijke tuinslanghouder in met een gezellige kip er boven op. Leuk en handig voor het compleet maken van de brocant/landelijke tuin.*Afmetingen:
*21.5cm breed, 18 cm hoog 10 cm diep
€0,00

BROCANTE GIETIJZEREN PLANK DRAGERTJES

Leuke gietijzeren plank dragertjes voor bv in de brocante keuken.Ook leuk om in hoekjes van een raam te zetten*Afmetingen:12.5x10. Breedte vlakke gedeelte voor plankje 2.5 cm

*Prijs p.st
€6,50

BROCANTE KAPSTOK

Leuke brocante kapstok of ook leuk als rek in de brocante keuken of het brocante huis met leuke oude spulletjes eraan*Afmetingen: 85 cm breed, bovenplankje is 10.5 cm diep, lengte 43.5 cm gemeten op langste punt
€42,50

STOER IJZEREN STANDAARD VOOR BLOEMSTUK

Stoer ijzeren standaard met twee pijlen. Leuk om een(droog) bloemstuk op te maken, met kerst leuk met lichtjes en kerst thema.Ook leuk om te omkleden met mos en leuke ornamentjes aan te hangen.*Afmetingen:
*51 cm
*64 cm hoog, gemeten inclusief pijl
*15 diep gemeten bij voetje
€10,00

STOER IJZEREN STANDAARD VOOR BLOEMSTUK

Stoer ijzeren standaard. Leuk om een(droog) bloemstuk op te maken, met kerst leuk met lichtjes en kerst thema.Ook leuk om te omkleden met mos en leuke ornamentjes aan te hangen.*Afmetingen:
*55 cm
*41cm hoog
*17 doorsnede voet
€7,50

BROCANTE GIETIJZEREN SCHAAL OP VOET

Leuke decoratieve brocante gietijzeren schaal, leuk voor bv fruit, eventueel twee op elkaar stapelen en wat mos en leuke kleine items of bv planten op zetten.Ook leuk in de landelijk/stoere inrichting*Afmetingen:
*Doorsnede schaal:30cm
*Hoogte: 15 cm
€12,50 €10,00